Huittisten Hullu Yö jälleen 28.9.2018

Huittisten Hullu Yö jälleen 28.9.2018
Hullu Yö 2018
Lue liite
Hullussa Yössä on tänäkin vuonna paljon erilaista ohjelmaa ja tekemistä, jota et halua jättää väliin!

Lukemattomien shoppailutarjousten lisäksi eri puolilta kaupunkia löytyy kaikenlaista tekemistä ja ohjelmaa, jotka houkuttelevat kävijöitä paikalle. 

Liikkumista keskustan alueella on helpottamassa Huitsikka ja suosittu kaupunkijuna klo 14-21!

Illan kruunaa ilotulitus klo 22.15 Huittisten keskustassa! Paras katselupaikka on Huittisten tori, vanhan alakoulun yläpiha ja Gigantin piha-alue.

Lapsille ja lapsenmielisille Onni-Pelle viihdyttää Lautturin pihassa klo 14-22, luvassa taikuripalloja, hattaraa ja kasvomaalausta. Myös tasatunnenin pidettävässä onnenpyörässä mahtavia palkintoja. Desapi tarjoaa menoa ja meininkiä; lapsille kasvomaalausta klo 16-17 ja Kultaisen kurpitsan metsästys. Laulutaitojaan pääsee näyttämään karaokessa Aitolassa klo 15.30 alkaen ja Sinisessä Karhussa klo 16-18. Kiviniityn pihassa voit tavata Junnun ja Jannun klo 15 alkaen ja Herra Hakkaraisen klo 16-18. Konetalo Kivirannan edustalla pomppulinna taaperoille ja kirkkopuistossa kepparirata. 

Yö jatkuu Sinisessä Karhussa, aikuisten karaoken ja DJ takaa hullut tanssit aina neljään asti! Muista myös Brewers Pub ja Huittisten keilahalli. 

Erilaisia kisoja löytyy ympäri Huittista, tule koittamaan onneasi! Satulinnassa lahjapaperituunaus -kisa, Stemmassa voit voittaa Polo -lepotuolin ja Kesportilla on jaossa Jopo ja lahjakortteja.

Yhdistykset ovat aina aktiivisesti mukana Hullussa Yössä! Lauhan Maamiesseura pystyttää teltan Systemian pihaan Hullun yön ajaksi. Myynnissä grillattua Lauhan lenkkiä, metrilakuja ja Kata Sivusen kuvasta teetettyjä Lauha-postikortteja. Partiolaiset parkkeeraavat taas Artemiian edustalle - ongintaa ja myyjäiset. Lauttakylän koulun vanhempainyhdistyksen metrilakua koju on jälleen kirjakaupan nurkalla klo 16-21. Myynnissä myös Kassimatin valmistamia kauppakasseja LaVa-logolla. Tue Lautta-oppilaiden liikkumista Lukion etupihalla Lautta-Opetuksen pihatapahtumassa klo 12-15.

Pankkiaukiolla Liha-aitta Vahekosken herkulliset grillituotteet, joita tulaan varta vasten maistelemaan ja ostamaan kotiin mukaan. Kuljetuskouluttaja Traffic Point tuo nähtäväksi monipuolista kuljetuskalustoa. Sallila energian teltassa mukavaa puuhaa ja tietoa sähköstä. Yhdistyksistä mukana Lions Club Huittinen, Huittisten seudun Invalidit, Huittisten Voimistelu ja Liikunta ry, Huittisten kunnalliset JHL 689 ja LC Doris avaa vohvelikojun - nam!

Satulinna Muoti ja Koti tarjoaa jälleen upean muotinäytöksen klo 18 ja klo 20 Pankkiaukion vieressä, kaaritalon takana! Lisäksi ahjapaperituunauskisa-arvonta. Lp Vampula Huittinen toimisto on avoinna klo 17-21. Pelaajaesittely Satulinnan lavalla, ensimmäisen näytöksen jälkeen klo 18.

Huittisten tori on nyt Tapahtumatori! Toripuoti ja torikahvila avoinna ja paistaa jo perinteeksi muodostuneita herkullisia lättyjä. Tangoprinsessa Emilia Vahasalo tulee esiintymään ja Teatteri Hirvenpää tuo katuteatteria torille (aikataulu ilmoitetaan myöhemmin). Piparminttutaivaan BBQ-ravintolateltta tarjoaa makuelämyksiä. Amare Design kaartaa torille ihastuttavalla matkailuvaunulla, jonka sisältä paljastuu sisustusmyymälä. 

Toivotamme teidät viihtymään Hulluun Yöhön ja tutustumaan kaupunkimme erinomaiseen tarjontaan. Nähdään Hullussa Yössä!

Seuraa kotisivujamme!